Tips Kuruskan Badan dan Cantikkan Muka

Tips Cara Cepat Hilangkan Lemak Di Perut Dengan Hanya 2 Minit Setiap Hari Dapat Turun 13kg dan 12cm

senaman-nafas-Miki-Ryosuke

Pelakon Jepun Miki Ryosuke menemui satu kaedah baru yang membantu beliau menurunkan berat badan sebanyak 13kg dan 12cm dari pinggang dalam hanya beberapa minggu. Keputusan ini adalah kesan sampingan latihan bantuan sakit belakang yang ditetapkan oleh doktor. Apa yang menariknya senaman ini hanya memerlukan 2 minit sehari.

Ryosuke menyebutnya sebagai diet lama nafas. Teknik ini memerlukan anda mengambil posisi tertentu dan kemudian mengambil nafas tiga saat dan selepas itu menghembuskan nafas kuat selama 7 saat.

Kebanyakan doktor Eropah menyokong senaman penafasan untuk menurunkan berat badan dan menerangkan keberkesananya seperti berikut.

Lemak terdiri daripada oksigen, karbon, dan hidrogen. Apabila oksigen yang kita sedut dalam mencapai sel-sel lemak, ia berpecah mereka ke dalam komponen (karbon dan air). Oleh itu, oksigen lebih badan kita menggunakan, lebih banyak lemak yang kita terbakar.

Mari kita mencuba teknik ini dan memahami dengan tepat bagaimana ia membantu kita menurunkan berat badan.

BAGAIMANA IA BERFUNGSI

Ia disebut sebagai diet lama nafas. Teknik ini terletak dalam mengambil kedudukan yang tertentu, mengambil nafas tiga saat, dan kemudian pengeluaran nafas yang kuat selama tujuh saat.

Kebanyakan doktor Eropah menyokong penggunaan senaman pernafasan untuk penurunan berat badan dan menerangkan keberkesanannya seperti berikut: lemak terdiri daripada oksigen, karbon, dan hidrogen. Apabila oksigen yang kita sedut dalam mencapai sel-sel lemak, ia berpecah mereka ke dalam komponen (karbon dan air). Oleh itu, oksigen lebih badan kita menggunakan, lebih banyak lemak yang kita terbakar.

APA YANG PERLU KITA LAKUKAN

senaman nafas untuk kurus

Melakukan senaman setiap hari untuk 2-10 minit.

1. Berdiri, dan tolak satu kaki ke hadapan dan belakang yang lain.

2. Sekarang anda perlu ketegangan punggung kita dan pindahkan berat badan kita ke kaki belakang kita.

3. Mula perlahan-lahan menghirup selama 3 saat, mengangkat tangan kita di atas kepala kita.

4. Kemudian menghembus nafas dengan kuat selama 7 saat, meneran otot semua badan kita.

5. Di samping itu, pakar berkata, teknik ini akan menguatkan otot badan dan meningkatkan metabolisme

TONTON VIDEO DI BAWAH

error: Content is protected !!