Tips Kuruskan Badan dan Cantikkan Muka

Dulu Pernah Gemuk – Gadis Jelita Ini Kongsi 4 Tips Ringkas Transformasi Hebat Dirinya

gadis jelita kurus

Siapa sangka gadis jelita yang kurus dan putih melepak ini pada suatu masa dahulu pernah gemuk! Kami pun macam tak percaya. Tetapi beliau sendiri telah mengakui yang dirinya memang pernah gemuk. Memang hebat gila transformasi awek ni. Jom baca tips dan pantang larang gadis ini dalam diet hariannya.

Jadi korang yang bertubuh montel tu jangan putus asa dahulu. Masih ada peluang nak kurus dan cantik macam ni! Hehe.

If you want it, you work for it.

wanita gemuk jadi kurus

Like so many years ago. Rasa malu nak share but alang-alang dah jumpa picture! Why not i share my self transformation kan?

Just i wanna let you guys know, IF YOU WANT IT, YOU WORK FOR IT (yang gambar last tu sumpah lama gila!! Sendiri tgk pun sendiri terkejut!!)

Elakkan makan makanan berkalori tinggi.

kalori tinggi boleh gemukmakanan kalori tinggi

Cuba ‘eat clean’.

hasil eat clean

3 step clean eat

Elakkan makanan berminyak.

elak makan berminyakmakanan berminyakelak makan berminyakelak makan berminyak untuk kurus

Wajib bersenam juga.

senam untuk kurus

Sumber : twitter AinulNunanaa

Source OhBulan
error: Content is protected !!