Tips Kuruskan Badan dan Cantikkan Muka

Cara Pantas Dapatkan Bentuk Badan Langsing Selepas Bersalin

tips langsing selepas bersalin

Kekal langsing dengan asset yg mantap semestinya menjadi idaman setiap wanita. Di zaman moden sekarang ni, tetap ada yang sengaja menakut-nakutkan “nanti suami lari kalau tak jaga badan”. Lagi-lagi selepas bersalin, badan macam di pam-pam kan? Tapi sebenarnya miliki bentuk badan yg ideal memberi manfaat untuk diri sendiri, ia dapat meningkatkan keyakinan diri dan membuatkan penampilan kita lebih manis dipandang.

killoss lotion testimoni

KILLOSS LOTION BANTU IBU SELEPAS BERSALIN UNTUK KEMBALI LANGSING SECARA SELAMAT.

Killoss Lotion merupakan produk buatan Malaysia yang mendapat kelulusan KKM : NOT171200109K dan menerima feedback positif sangat pantas dan berkesan untuk membakar lemak secara selamat. Lotion sejuk dingin ni sangat sesuai untuk ibu-ibu selepas bersalin yang nak kecikkan balik badan. Sesuai untuk sapu di bahagian-bahagian yang ingin di kecikkan contohnya perut, peha, lengan, pinggul, dagu dan lain-lain.

Untuk ibu-ibu yang bersalin secara Caesar boleh sapu di bahagian perut selepas 6 bulan bersalin. Formulasi khas yang menggabungkan Capsicum dan Biji Kopi berfungsi untuk menaikkan metabolisma badan dan kebolehan membakar lemak. Bagi ibu-ibu selepas bersalin tidak di galakkan untuk membuat kerja-kerja berat, tetapi selepas sapu Killoss Lotion badan akan sentiasa berpeluh. Hasilnya, lemak akan terbakar secara selamat dan selesa dan kesan mengecik 2 inci boleh di lihat dengan penggunaan 2 tiub Killoss Lotion.

Killoss Lotion ni boleh di dapati secara online di herbaworks.com/shop/killoss/

Step By Step Cara Menggunakan Produk Killoss Lotion

kempiskan perut selepas bersalin
Cara Kempiskan Perut Dengan Killoss Lotion
kecilkan peha dengan cepat
Cara Kecilkan Peha Dengan Killoss Lotion
kecilkan lengan dengan cepat
Cara Kecilkan Lengan Dengan Killoss Lotion
produk hilangkan double chin
Hilangkan Double Chin Dengan Killoss Lotion

Jangan risau gunalah tanpa was-was. Antara manfaat lain Killoss Lotion adalah :

  1. Membantu mengurangkan selulit.
  2. Membantu mengurangkan stretch marks.
  3. Membantu menegangkan kulit.
  4. Membantu mengurangkan sakit sendi.
  5. Membantu mengurangkan kejang otot.
  6. Membantu membuang toksin dari badan.
  7. Membantu melawaskan pembuangan tinja.

TIPS YANG BOLEH DI AMALKAN DALAM TEMPOH BERPANTANG DAN SELEPAS HABIS PANTANG.

1. Sapukan Killoss Lotion selepas mandi. Killoss lotion cepat meresap ke dalam lapisan kulit apabila kulit masih fresh dan liang roma masih terbuka.

2. Sapu Killoss Lotion sebelum bertungku untuk mempercepatkan proses membakar lemak. Jangan risau, Killoss Lotion tak seperti losyen kurus lain yg lebihkan “hot flux” supaya pengguna rasa panas.

3. Sapu minimum 3 kali sehari dan digalakkan untuk sapu lebih 5kali sehari untuk kesan yang lebih pantas. Jika sis menyusukan bayi, elakkan dari terkena bahagian yang di sapu Killoss Lotion.

4. Sapukan Killoss Lotion 30 minit sebelum workout/bersenam. Ini penting bagi menggalakkan lagi pembakaran lemak semasa bersenam. Walaupun berpeluh lencun, tetap rasa selesa kerana sejuk dingin sesuai untuk kegunaan semua. Di sini ada beberapa pergerakan senaman yg boleh di lakukan bersama bayi comel anda.

senaman kempiskan perut selepas bersalin

5. Kurangkan makanan berlemak dan berminyak. Kurangkan minuman manis. Elakkan makan makanan berat selepas jam 8 malam. Lebihkan pengambilan buah dan sayur.

Semoga dengan tips yang di berikan dapat membantu ibu-ibu lepas bersalin mendapatkan balik bentuk badan ideal seperti zaman anak dara dulu. Barulah terbuntang mata orang sekeliling tengok sebab tak percaya, body tak macam mak budak!

error: Content is protected !!